Szeretném, ha ez a blog kapocs lehetne Magyarország-NagyVilág és köztünk, akik most Portugáliában vagyunk otthon.
Annyit kérek Tőled, ki erre jársz, hogy írj (olyasmit, amiről megismerünk). Csak azért, hogy tudjuk, meglátogattál.

U.i.: Persze, ami itt megjelenik írás, kép és minden egyéb - kivéve a blog design-t - saját "termék", lenyúlni tilos :)

Magyarok Portugáliában! Csináltam levelező listát és egy csoportot az "arckönyvben"- ha szeretnétek rajta-benne lenni, írjatok! :)

2009. december 19., szombat

Hogy vagyunk?

Köszönjük, most már talán jobban (kopp-kopp).
Szóval, hétfő este itt is baromi hideg lett, és az esti 11 órás buszra várva azt hiszem, kissé megfáztam. Semmit nem éreztem belőle, még kedden sem, csak este. Azóta mindennap másképp fáj a torkom, ma már talán eljutottunk az végső fajtához, amiből már csak a kifelé vezet az út. Csak az jó hosszú lesz, jó kis légcsőfájással meg köhögéssel, meg mindennel. Azért rásegítek mézzel - otthoni, finommal :) - hom.bogyókkal - ezt előbb is kellett volna - otthonról hozott herbáriás kamillavirágból teával és ma már köptetővel is - remélhetőleg, mert az még nincs itthon.

Mivel nem tudtuk, hogy mi zajlik bennem, ezért mindketten itthon maradtunk, nehogy a kutatótársakat is megfertőzzük. Itthonról ment a munka :) És szépen felborult az alvás-ébrenlét ritmus, de ma valahogy sikerül "értelmes" életet élni :)

Emberek: ez az időjárás itt egy vicc! Ma hétágra süt a nap, jó kis meleg van. Olyan otthoni késő őszi idő, de két napig esett és hideg volt... szóval, itt még mindig van minden és nem kiszámítható.

Ez van... :)